Válogatás esküvői filmjeinkből / videóinkból

Zoli és Judit | Trailer / Highlights
esküvő film / esküvő videó – Hemingway Étterem, Budapest

Zoliék filmje és a trailer is nagy kedvencünk lett. Ebben mindkettőnél nagy szerepet játszik a zene. A trailerhez én választottam az akkori kedvencemet, a highlights-hoz pedig Zoliéktól kaptam a dalokat, de azok is szerepeltek már a saját top 50-es listámban.

A nemzetközi társaság laza, finom eleganciája jellemezte az esküvőjüket, ami kicsit át is jön a kisfilmből.

Hajni és Ádám | Esküvő Highlight
esküvő film / esküvő videó – Budai Gesztenyés Nagyvendéglő Budakeszi


Kedves Gabi és András!

Amikor keresgéltük a fotós/videós szolgáltatónkat az esküvőre, ti voltatok azok, akik egyediséggel és kreativitással kiemelkedtetek a többiek közül, ezért is választottunk titeket! És milyen jó döntés volt!

Először a jegyesfotózás alkalmával bizonyosodtunk meg, hogy bizony profikkal van dolgunk, és a képek is erről tanúskodtak. A képek számát illetően egyszerűen nem tudtunk a meghatározott keretben maradni, annyi jó fénykép készült.

Az esküvőn szintén hoztátok ezt a profizmust mind a videót, mind a fényképeket tekintve. Mondanunk sem kell, hogy azóta a videót mi is (és nyilván a családtagok is) rongyosra néztük, és a képeket is naponta nézegetjük! Mindkettő teljesen visszaadja az esküvőnk hangulatát. Az biztos, hogy a videó és fényképek is olyanok, amelyeket majd szívesen mutogatunk gyerekeinknek, unokáinknak is!

Még egyszer nagyon köszönünk mindent!
Hajni és Ádám

Bogi és Olivér | Highlights
esküvői film / esküvői videó – Pálma Rendezvényház, Tata


Köszönjük a munkátokat, csodálatos lett! Sokadszorra is végignézve is ugyanaz a megható, romantikus, mégis vidám érzések öntik el az embert! Tökéletesen sikerült megragadnotok a hangulatot!

Gábor Audrey & Szirmai Pál | A csók
részlet a majdnem 2 órás esküvői filmből – Budai Gesztenyés Nagyvendéglő, Budakeszi


Anno Audrey talált rátok amikor esküvői fotókat kerestünk a Gesztenyésből (azt hiszem Hajni és Ádám fotóit találtunk meg, de Audrey jobban tudja ? ).

Sok fotóst és videós néztünk, fontos volt nekünk, hogy egy összeszokott páros csinálja a kettőt, a ti fotóitok nekünk azzal tűntek ki a többi közül, hogy az embereket fotóztátok elsősorban, nem a helyszínt vagy a dekorációt vagy egyéb ilyen Pinterest-kompatibilis hülyeségeket.

Nemhogy beváltottátok, de felül is múltátok az elvárásainkat, minden fénykép amit kaptunk szuper lett, a videó meg tényleg állati menő színvonalú.

Az én ízlésemnek kicsit lassúak fade-out részek amikor a videó végére beteszitek a neveteket meg a honlapot, nekem összesen ennyi szúrt szemet, ha gyorsabb az átmenet az jobban felhívja a figyelmet rátok meg hogy hol lehet titeket elérni ? De ezt már tényleg csak azért írom hogy írjak valami nem 120%-osan pozitívat, igazából csak olyan jött magától, ezt a fade-out dolgot úgy kellett külön kigondolnom ?

. . .

Paliéktól kezdetektől fogva el voltunk olvadva. 🙂
Eleve megtisztelő volt, hogy egy Sydneyből származó operaénekes-művésznő minket tisztelt meg a bizalmával, de hogy ennyire kedves, figyelmes legyen velünk és ennyire lelkes a munkánk iránt, az már teljesen levett minket a lábunkról.

Az egyik legmegindítóbb fogadalomtételt és a legviccesebb pohárköszöntőt is ezen az esküvőn hallottuk.

Sajnos csak hosszú filmet kértek a fotózás mellé, de nem bírtuk ki és készítettünk Paliéknak egy rövidke trailert – aminek egy részét azután a hosszú filmbe is beépítettük – és a fotókból egy stop motiont is ajándékba.

Amit nagyon sajnáltunk még – habár egy három napos triplázás végén voltunk (péntek, szombat, vasárnap) – hogy a buliról már nem tudtunk felvételeket készíteni, mert viszonylag rövid volt a rendelkezésre állási időnk.

Zsuzsi és Matyi – Esküvői film
esküvő film / esküvő videó – Park Hotel / Étterem, Gyula


Kedves Gabi és András!

Megnéztük a videót és nagyon nagyon tetszik, tökéletes lett minden! ❤ ❤ ❤
Köszönjük szépen a VÉGTELEN türelmeteket, kicsit hektikus most az életünk, egyébként normál körülmények között sokkal rendesebben elérhetőek vagyunk ?

Ez az egész fotózás-videózás nekünk nagyon új dolog volt, mi nem az a pár vagyunk, akiknek minden évben profi fotózása, vagy bármije lett volna, de így visszanézve, azt hiszem, kezdők szerencséje talán, de jól mutattunk a videókon ? Írom ezt úgy, hogy én egyébként örök elégedetlen vagyok magammal…..

Nagyon jó volt Veletek együtt dolgozni, új élmény volt teljesen, bár nem tudom mennyire lehetett érezni a rutinunk hiányát, azért ott a készülődésnél kicsit be voltam feszülve a tömeges videózástól és fotózástól, de szerintem jól sült el az is, ahogy a nyers videókat néztem ?

Az az igazság, hogy beszéltük most Matyival, hogy mi az, amin esetleg javítanotok kellene, de nem jut eszünkbe semmi. A készülődést leszámítva teljesen láthatatlanul videóztatok végig, nem volt zavaró egyáltalán, szóval tényleg beleillettetek a környezetbe ? Ja és a tetoválós tükrözős rész kifejezetten vagány volt.

Reméljük, hogy Nektek is jók velünk, a szolgáltatókkal, illetve Gyulával kapcsolatban is a tapasztalat. Így utólag eszembe jutott, hogy pl. az esküvői menüt remélem végig tudtátok kóstolni munka közben, mert mindenki nagyon dícsérte.

Ha megkapjuk Tőletek a visszajelzést, akkor meg is osztanánk majd a videót a családi, baráti körben ? És persze számíthattok az ajánlásunkra is, van még elég sok szingli barátunk, úgyhogy ha összeszedik magukat, hátha újra tudunk találkozni ?

Köszönünk szépen Nektek MINDENT! ❤ Életünk legszebb napja volt ?

Zsuzsi és Matyi

. . .

Matyiék a maguk visszafogott kedves figyelmességükkel hengereltek le minket. Gyulán nem először jártunk, de az impozáns házasságkötő terem újdonság volt nekünk is.

Ronja & Sandro | Highlights
Hochzeitsfilm – Kirche Mauren (FL), Gebhardsberg Bregenz (AT)


Wir möchten uns nochmals ganz herzlich bei euch bedanken. Ihr seid ein tolles und sehr sympathisches Team!

Eure Arbeit ist fantastisch, die Fotos und der Film sind sensationell geworden! Vom Anfang bis zum Schluss
habt ihr uns toll beraten und alles nach unseren Wünschen ausgeführt.

Dank euch werden wir uns noch sehr viele Jahre an dem schönsten Tag unseres Lebens erfreuen können!

Ganz lieben Dank
Ronja & Sandro

Judit és Péter – Highlights / Rövidfilm
esküvői film – Erdőspuszta Club Hotel, Debrecen


Köszönjük, hogy a szerelmünk legszebb ünnepének napját az álmainkhoz hűen valósítottátok meg! Igazán mi vagyunk, néha hóbortos, néha romantikus és őrült. Legjobb választás vagytok a számunkra! 🙂

Szívből köszönjük Nektek! 🙂

Judit és Péter

Dóri és Gergő | Highlights
esküvői film / esküvői videó – ÖbölHáz, Kopaszi-gát, Budapest


Kedves Gabi és András!

Nem tudjuk elégszer megköszönni Nektek azt a fantasztikus filmet, amit összehoztatok nekünk!
Minden pillanatát imádjuk, le sem lehet törölni a mosolyt az arcunkról, amikor nézzük.

Minden képzeletünket felülmúlta! ?

Külön köszönjük a hozzáállásotokat mind az esküvőn, mind az utómunka során!
Szuper csapat vagytok!

Dóri & Gergő

Melanie und Christoph – Trailer / Highlights / Rövidfilm
esküvői film / esküvői videó – Hofgut Sickertshofen, Schwabhausen, Bayern, Deutschland

Jucus és Feri | Kreatív klip
esküvői videó – Vonyarcvashegy, Szent Mihaly kápolna


Kedves Gabi és András,

sokszor dolgoztunk együtt, jól ismerjük egymást.
A fotózásunk napján, Juditot sikerült meglepni Veletek, hisz titokban tartottuk a felkérésem.

Boldogok vagyunk, hogy Ti készítettétek esküvői kisfilmünket.

Szeretjük a stílusotokat, a precizitást, a profizmusotokat, azt hogy tökéletesen olyat alkottok, ami visszaad minden olyan apró momentumot, részletet, érzelmet, ami jellemezte a napunkat, minket.

Rátok bíztuk a zeneválasztást is, ami teljesen betalált.

Hálásak vagyunk kisfilmünk minden egyes másodpercéért.
Sokszor megnézzük, és ámulunk a vágáson, kompozíción, az áttűnéseken, a mesés bemutatáson, a teljes film felépítésén.

Várjuk, hogy újra találkozzunk  🙂

Baráti üdvözlettel,

Jucus és Feri

Kinga & Krisztián – Highlights
esküvői film – Pálma Rendezvényház, Tata


Kedves Gabi és András!

Sokadjára is szeretnénk Nektek megköszönni azt, amit minden friss házaspár kíván magának: egy vagy szerencsés esetben két esküvői filmet, amit végignézve átélheti újra az esküvője érzelemdús pillanatait és lakodalma fergeteges hangulatát. Mi ezt kaptuk Tőletek, méghozzá eszméletlen gyorsasággal és precizitással.

Nagyon hálásak vagyunk ezért Nektek, kívánunk Nektek még nagyon sok legalább ennyire elégedett friss házaspárt!

Kinga és Krisztián

Alexandra & Daniel | Highlights
Hochzeitsvideo – Hauzenberg


Lieber András, liebe Gabi, wir möchten uns bei euch ganz, ganz herzlich für diesen wundervollen Hochzeitsfilm bedanken. Wir haben ihn uns schon sehr oft angesehen und ich muss immer wieder weinen, weil er so emotional gestaltet ist. Ihr habt wirklich die schönsten Momente unseres Hochzeitstages eingefangen und super professionell zusammengestellt. Der Film ist einfach nur wunderschön und so gefühlvoll, dass ich mich schon jetzt freue, ihn auch in 50 Jahren noch zu sehen. ? Vielen lieben Dank für alles und danke, dass ihr dabei wart! Ihr seid toll! Herzlichste Grüße, Alexandra und Daniel

Edina & Ákos – Highlights
esküvő film / esküvő videó – Rosinante, Szigetmonostor


Kedves Gabi és András!

Mi úgy álltunk hozzá az esküvőnkhöz, hogy csak olyan szolgáltatókkal dolgozunk együtt, akiknél elsőre azt érezzük, hogy ők azok, tökéletesen az, amit keresünk. Ezért is volt úgy sokáig, hogy nem is készülnek majd mozgóképek az esküvőnkről, mert senkinél sem éreztük azt, hogy „Ez az!”. Egészen addig, míg meg nem láttunk pár videótokat és akkor jött az érzés.

El sem hisszük, hogy 5 percben lehetséges visszaadni azt az érzelmi buborékot, ami az egész esküvőnket jellemezte. De nektek sikerült. Egyszerűen tökéletes lett. Napi szinten nézzük meg és nem tudjuk megunni. A visszajelzések alapján pedig nem csak mi vagyunk, akik újra és újra megnézik.

Nagyon nagy örömet okoztatok nekünk és képesek voltatok minden elképzelést felülmúlni. A legjobb választás voltatok!

Emellett a 3,5 éves keresztlányunk naponta többször kéri, hogy nézhesse a videót és már minden pillanatban tudja mi történik. Amikor pedig az egyik zenét hallgattuk a kocsiban is mondta, hogy mi történik a zene bizonyos részein a videóban. Mély nyomot hagytatok, benne is!

Edina és Ákos

. . .

Edináék nagyon ragaszkodtak hozzánk. Habár foglaltak voltunk nem bánták, hogy külsős operatőrrel vesszük fel az esküvőjüket.
Természetesen nagyon megválogatjuk kiket küldünk magunk helyett, amire azt gondoljuk ez a filmünk is jó példa. (Ez az egyetlen film amúgy az oldalon, ahol külsős operatőrt alkalmaztunk.)

A vágásban itt is inspirált engem a kapott zene, különösen az első, mert nagyon jónak tartom a versmegzenésítéseket az esküvői filmekhez.

Rebi és András – Trailer
esküvői videó – Udvarház Étterem, Budapest


Köszönjük szépen a filmet, már nagyon-nagyon vártuk, de az eredményt látva abszolút megérte! Elég magas elvárásaink voltak, amit maradéktalanul teljesítettetek, néhol még túl is szárnyalva azt! 🙂 

Egy igazi álmunk vált valóra ezzel a filmmel! Mindenkinek tiszta szívvel ajánljuk ‘Blepoékat’, azaz Gabit és Andrást!

Ja, és csak a 4K!!!

Reb i& András

Anita und Ralf | Highlights
Hochzeitsfilm / Hochzeitsvideo – Neumarkt in der Oberpfalz (Deutschland)


Hallo Ihr Lieben!

Wir haben uns gerade den Film zusammen angeschaut und sind total begeistert! Ihr habt unsere Wünsche so super umgesetzt, es ist jetzt wirklich perfekt 🙂

Das ist wohl die schönste Erinnerung, die wir von diesem Tag haben werden. Mir fehlen wirklich die Worte, er ist einfach nur toll!

Vielen vielen Dank dafür!!!

Ganz liebe Grüße,

Anita & Ralf

Rebeka és Ari | Highlights (esküvői film) – Prónay kastély, Alsópetény


Amikor megkaptuk az esküvői videókat, akkor döbbentünk rá, mennyire jól döntöttünk, hogy Gabit és Andrást választottuk.

Elképesztően ráéreztek az ízlésünkre, és csodálatos, elegáns és letisztult a stílusuk.

Külön kiemelném a profi vágást- szinte minden kocka egy külön történet rólunk, minden pillanatot sikerült úgy visszaadni,hogy örök emlék legyen!

Rebeka & Ari

Nóri és Máté | Highlights
esküvő film / esküvői videó – Dudits Kastély, Sobor

Kamilla és Dani – Highlights
esküvő film / esküvő videó – Aquilo Hotel Panoráma, Balaton, Tihanyi Apátság

Timi és Krisztián | Highlights
Esküvői film / Esküvői videó) Amber Bride – Sorg-villa, Leányfalu

Mariann és Miki – Highlights (esküvői film | esküvői videó) Kőhegy Fogadó, Üröm

Anna & Ben | Buli
esküvői film – Mátyás-templom, Budavári Szalon, Budapest

Luca és Fecó – Esküvői Trailer (esküvő film / esküvő videó) Tópart Hotel & Étterem, Balatonvilágos

Jaqui & Justus | Trailer / Highlights / két pici részlet az esküvőből (esküvő film, esküvő videó) Berggarten / ACANTO Hannover

Krisztina és Péter | Wedding Trailer
esküvői videó – Stefánia Palota, Budapest

Esküvő Classic
werk film / videó

https://youtu.be/O9UeOwDu59U