Első lépés

Nézzétek meg a képeinket és ha tetszenek, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt! Az üzenet elejére írjátok oda „LAST MINUTE”!
Miután megkaptuk a leveleteket, felvesszük veletek a kapcsolatot. Fontos feltétele az ajánlatunknak, hogy az elkészült képeket felhasználhassuk referenciának és reklám célra!

Mitől függ az árengedmény

Az árengedmény függ attól, hogy mennyi idő van még az esküvőtökig és milyen napon lesz, az esküvőtök helyszínétől, mennyire egyezik a stílusunk a ti elképzelésetekkel, kértek-e filmet is stb.
Küldünk nektek majd egy kérdőívet, ami alapján
elkészítjük az árajánlatunkat.

Akik igénylik, hogy egyedi esküvői filmet kapjanak

Nem szeretnének egy személytelen, sablon forgatókönyv alapján elkészített videót, hanem egy érzékeny, egyedi, csak rájuk jellemző filmre vágynak! Sok videósnál láthattok szép snitteket, de nem a pár egyénisége, kisugárzása köré szövődik a legtöbb film, hanem egy megadott séma szerint épül fel és nem sok különbség fedezhettek fel a filmjeik hangulata között.

Akik őszinte képeket, vagy filmet szeretnének

Nem kérünk semmi extrát, csak hogy önmagatok legyetek és szeressétek egymást, mintha mi ott sem lennénk. Pár instrukciót lehet hogy muszáj adnunk nektek, de azon belül szabadságot kaptok tőlünk. Hisszük azt, hogy a végletekig beállított pózokban elveszik az egyéniségetek, ezért ha lehet a kreatív is csak egy együtt töltött kellemes idő, egy kis séta lesz velünk!

Esküvői Filmkészítés

Ha olyan filmet szeretnél, ami valóban rólatok szól és egy olyan csapatot aki a napotok jellege alapján alakítja a filmjeit, akkor jó helyen jársz! Tőlünk sablonoktól mentes élettel és érzelmekkel teli, friss és őszinte filmet kaphatsz, amit a Ti személyiségetek alapján készítünk. Több kamerával forgatunk, diszkréten, de professzionális
eszközparkkal, akár 4k felbontásban is.