Filmek és fényképek rólunk

Úgy gondoltuk szeretnétek ti is kicsit megismerni (virtuálisan) minket ahogyan mi is szeretnénk titeket, ezért ide gyűjtöttünk pár fotót és filmecskét rólunk.

Leírhatnánk, hogy hány éve filmezünk és fotózunk, hány országban dolgoztunk már és még sok mindent, de azt gondoljuk, hogy a képek és a filmek és talán, amit a párjaink mondtak a munkánkról fognak titeket igazán meggyőzni arról, hogy minket szeretnétek, vagy inkább más stílusú szolgáltatókat kerestek.

 • Amikor megkaptuk az esküvői videókat, akkor döbbentünk rá, mennyire jól döntöttünk, hogy Gabit és Andrást választottuk.
  Elképesztően ráéreztek az ízlésünkre, és csodálatos, elegáns és letisztult a stílusuk.
  Külön kiemelném a profi vágást- szinte minden kocka egy külön történet rólunk, minden pillanatot sikerült úgy visszaadni,hogy örök emlék legyen!

  Rebeka & Ari
 • Nagyon szeretem a letisztult, modern képeket, amelyek képesek megjeleníteni a pillanat valódi szépségeit. A fotóitokat nézegetve ezt a megjelenítést fedeztem fel.

  Lúcia & Lacos
 • Kicsit más mint a többi, a “megszokott”. Szépek a színeitek és valahogy van a videóitokban valami extra, amit mi nem tudunk, hogy mi, mivel ti vagytok a profik 🙂

  Lili & Tamás
 • Az igazán szívmelengető pillanatok átjöttek nekünk szinte azonnal. Éreztük az összetartozást akkor is hogy ha nem is ismerjük az embereket. Így megéreztük hogy milyen figyelemmel kísértétek a párokat és a násznépet 🙂

  Audrey & Pali
 • Természetes érzelmek, igényes stílus és a hangulat, tökéletes zenei aláfestésék

  Borka & Ádám
 • A képvilág és a minőség a videók illetve a fotók esetén a saját ízlésünket tükrözik vissza. Kifejezetten tetszik a lassításokkal való játék.

  Kamilla & Dani