Esküvői Film és Fotó Árkalkulátor

A kiválasztott tételeken később még változtathattok.


Árkalkulátor

Szombaton a minimum rendelkezésre állás 8 óra!
Ha rendeltek jegyesfilmet, annak a hosszát is adjátok hozzá!
Ha rendeltek jegyesfotózást, azokat a képeket is adjátok hozzá!

Sokat nyerhettek azzal, ha a fotó és film szolgáltatásunkat egyszerre veszitek igénybe! Azonkívül, hogy egy összeszokott csapatot kaptok, a rendelkezésre állási időt is csak egyszer számoljuk fel nektek! Ez 8 órás rendelkezésre állásnál is már több, mint 100.000 Forint megtakarítást jelent, hosszabb rendelkezésre állásnál pedig óránként egyre nagyobb mértékben nő a megtakarítás összege. Ugyanez érvényes egyébként a külön napos kreatívnál és egyéb projekteknél is!

Összesen: - Forint


Infó

Áraink minden film és fotó projektünknél két részből állnak Forgatás, vagy fotózás (ez a rendelkezésre állási idő) és a nyersanyag kidolgozása (filmnél ez a vágást, színezést, fotónál a színbeállítás, képvágás alapretus).
Ha például szeretnétek egy 3 perces esküvői cinematográf filmet 8 óra rendelkezésre állással az a rendelkezésre állási idő + a 3 perc anyag klipszerű cinematográf vágásának az ára lesz (185.000 Ft)

Last minute, szezonon kívül, vagy hétköznapi forgatásnál lehetőségetek van csak rögzítést kérni tőlünk, Ebben az esetben hagyjátok alaphelyzetben a többi lenyíló listát, jelöljétek be a nyersanyag opciót is, illetve itt is nyilatkozzatok a publikálásról! Ezeket az anyagokat akár mi is megvághatjuk később, vagy mással is elkészíttethetitek.

A fényképeket ti választjátok majd ki az elkészült képek közül, ami álltalában. Ha úgy érzitek a válogatásnál, hogy több képet szeretnétek a megrendelteknél erre is lehetőségetek van 400 Ft/ kép áron.

Ha tetszenek a filmjeink, valószínű, hogy a nektek elkészített film is tetszeni fog majd! Minden eszközzel azon vagyunk, hogy rugalmasan kövessük az esküvőtök jellegét és a személyiségeteket tükröző, hogy a végén valóban egyedit a Ti filmeteket kapjátok meg, azonban el kell fogadnotok, hogy erre nincsen 100 százalékos garancia. Ha mégsem tetszene nektek maradéktalanul a film adunk lehetőséget a korektúrára 5000 Ft/ óra szerkesztési díj fejében.

Mi micsoda

Cinematográf film: mozifilm és a zenés klip keveréke. Ha profik készítik végig fenntartja a figyelmet és még a hosszabb verzióit is rövidnek érzitek majd és újra szeretnétek nézni, de nem csak ti, hanem a távolabbi ismerőseitek is. Míg a dokumentumfilmhez nem kell különösebb kreativitás, ez a filmkategória elképzelhetetlen nélküle.

Esküvői dokumentumfilm: régi típusú esküvői film eredeti hanggal, minimális aláfestőzenével. Célcsoportja főleg a nagyszülők esetleg a szülők korosztálya, de hasznos lehet, ha a nyersanyagon kívül szeretnétek vágott formában is viszontlátni az eseményeket.

Útiköltségnél számításba kell vennünk üzemanyagköltséget, az amortizációt, útdíjakat, parkolási díjakat, és nem utolsó sorban az utazással töltött időnket is.Adatok


Stílus

Ha nem akarjátok megadni, vagy nincs Facebook profilotok, akkor e-mailben küldjetek nekünk pár fényképet magatokról!

Útiköltség Gyömrőtől számítva 80 Ft/km.

Ha az esküvőtök helyszíne Gyömrőtől 100 kilométernél messzebb helyezkedik el és ha 23 óra után végzünk, szállást kérnénk (kétágyas szoba 5 kilométeren belül), vagy 20 ezer Forint felárat.

Minden esetben az e-mailben kapott árajánlat a mérvadó! Programhibákból eredő pontatlanságok előfordulhatnak az online árkalkulátornál.