Esküvői film és/vagy fotó ajánlatkérő űrlap

Személyre szabott csomagajánlatainkat a ti költségkeretetekhez alakítjuk, ezért kérjük adjátok meg nekünk azt az összeget, amit a szolgáltatásainkra szánnátok! Érdemes valós árat megadni, mert a nagyságrend az egyik tényező, ami alapján adjuk a kedvezményeinket, de befolyásolja – többek között – a film hosszát, a rendelkezésre állási időt, valamint az átadott képek számát is! Egy árlista alapján dolgozunk amúgy, aminek a linkjét az első levelünkkel el is küldjük majd nektek.

A kiválasztott tételeken később még változtathattok!

Kisesebb esküvőket, keresztelőt, szalagavatót, céges bulikat, reklám filmeket, üzleti/családi/baba/gyerek fotózást is vállalunk szezonon kívül, last minute, vagy hétköznapokon. Ha ilyet szeretnél írj nekünk közvetlenül és megbeszéljük a részleteket, küldünk speciális referenciát, teljes anyagokat stb.!

Ha bármi kérdésetek van, feltehetitek az űrlap végén is, vagy írhattok nekünk Facebookon is!

Köszönjük!

Ha írsz nekünk, mi igyekszünk 24 órán belül válaszolni, de legkésőbb 72 órán belül  mindenképp válaszolunk minden megkeresésre. Amennyiben mégsem érkezik meg a levelünk, lehet, hogy spam-be került. Kérlek, nézzétek meg ott, és ha ott sincs, keressetek telefonon vagy Facebookon!