Párjaink visszajelzése

Amikor megkaptuk az esküvői videókat, akkor döbbentünk rá, mennyire jól döntöttünk, hogy Gabit és Andrást választottuk. Elképesztően ráéreztek az ízlésünkre, és csodálatos, elegáns és letisztult a stílusuk. Külön kiemelném a profi vágást- szinte minden kocka egy külön történet rólunk, minden pillanatot sikerült úgy visszaadni,hogy örök emlék legyen!

Rebeka & Ari

Kedves Gabi és András!

Nem tudjuk elégszer megköszönni Nektek azt a fantasztikus filmet, amit összehoztatok nekünk!
Minden pillanatát imádjuk, le sem lehet törölni a mosolyt az arcunkról, amikor nézzük.
Minden képzeletünket felülmúlta!

Külön köszönjük a hozzáállásotokat mind az esküvőn, mind az utómunka során!
Szuper csapat vagytok!

Dóri & Gergő

Megéri várni rá(juk)!

Keményen dolgoznak, nem ismernek lehetetlent – MacGyver és Chuck Norris elbújhat mellettük! Pontosak, gyorsak, megbízhatóak – a videó, a vágások, a zene és az összhatás profi, mintha egy  mozifilmet néznél. Nyugodtan bízd rájuk az esküvődet, nem fogsz csalódni – az egyik legjobb döntésünk volt, hogy velük készítettük a videóinkat.

Laura & Attila

Hálásak vagyunk az elkészült munkáért, érdemes volt várni rá!

A kötelező elemeken túl rengeteg egyéni, kreatív ötletekben gazdag film született, ami sokkal teljesebbé tette számunkra a Nagy Nap élményeit, és visszaadott rengeteg apró részletet, amit akkor figyelmen kívül hagytunk.

Csak ajánlani tudom, hogy Andrást a fotózásra is vigyétek magatokkal, illetve tényleg küldjétek el neki a kedvenc számaitokat… nem fog csalódást okozni a végeredmény!

Anni & Matyi

Kedves Gabi és András

Többedjére nézzük végig a filmeket, amiket nagy gonddal készítettek nekünk és minden alkalommal könnyeket és hatalmas mosolyokat csalnak az arcunkra! Nagyon hálásak vagyunk azért a munkáért, amit ilyen szerettel, átérzéssel és profi szakértelemmel vittetek véghez az esküvőnkön!
Akinek csak lehet, ajánlani fogunk Benneteket!
Köszönünk MINDENT!!
Edina & Tamás

Köszönjük, hogy a szerelmünk legszebb ünnepének napját az álmainkhoz hűen valósítottátok meg! Igazán mi vagyunk, néha hóbortos, néha romantikus és őrült. Legjobb választás vagytok a számunkra!
Szívből köszönjük Nektek!

 

Judit & Péter

Kedves Gabi és András,

Mint mindenki a tökéletes videót szerettük volna életünk legszebb napjáról. Úgy gondolom tőletek ezt meg is kaptuk. Nagyon jól átéreztétek az esküvőnk hangulatát és azt hogy hogyan szeretnénk ezt viszont látni. Köszönjük a fantasztikus videót, amely újra és újra olyan különös mellékhatásokat vált ki belőlünk, mint fülig érő mosoly, lábrázás, erős hangulat javulás:)

Vera & Bottyán

Sziasztok! Nem találunk szavakat, egyszerűen tökéletes!!!
Nagyon-nagyon köszönjük, bőven sikerült túlszárnyalnotok a várakozásunkat, pedig az sem volt kicsi!

Bea & Viktor

Kedves Gabi és András!

A kisfilmet már „rongyosra” néztük, de nem tudunk betelni vele. Pontosan olyan, amilyen a napunk is volt: boldog, vidám, szerelmes. Olyan lett a film, amilyenek mi is vagyunk. Olyan légkört tudtatok teremteni körénk, amelyben egyáltalán nem éreztük feszélyezve magunkat, ennek is köszönhető, hogy minden olyan természetes benne.

Alig várjuk a folytatást! Mi talán elfogultak vagyunk, de mindenki más szerint is nagyon szép, minőségi munka, amire nagyon büszkék vagyunk – mert hát mi választottunk Titeket.

Ugrás a filmre

Timi & Viktor

Kedves András és Gabi, szeretnénk megköszönni Nektek, hogy egy ilyen filmmel ajándékoztatok meg minket! Külön köszönet, hogy az esküvő alatt végig diszkréten kameráztatok, észre sem vettük! A közel 2 órás vágott verziót és ezt a publikus klippet is sokat fogjuk majd még nézegetni, remélhetőleg öreg napjainkban is. Nagyon szép és kedves, másrészt igényes, profi munka. Köszönjük!

Kriszta & Zoli

Kedves Gabi és András!

Mi úgy álltunk hozzá az esküvőnkhöz, hogy csak olyan szolgáltatókkal dolgozunk együtt, akiknél elsőre azt érezzük, hogy ők azok, tökéletesen az, amit keresünk. Ezért is volt úgy sokáig, hogy nem is készülnek majd mozgóképek az esküvőnkről, mert senkinél sem éreztük azt, hogy „Ez az!”. Egészen addig, míg meg nem láttunk pár videótokat és akkor jött az érzés.

El sem hisszük, hogy 5 percben lehetséges visszaadni azt az érzelmi buborékot, ami az egész esküvőnket jellemezte. De nektek sikerült. Egyszerűen tökéletes lett. Napi szinten nézzük meg és nem tudjuk megunni. A visszajelzések alapján pedig nem csak mi vagyunk, akik újra és újra megnézik.

Nagyon nagy örömet okoztatok nekünk és képesek voltatok minden elképzelést felülmúlni. A legjobb választás voltatok!

Emellett a 3,5 éves keresztlányunk naponta többször kéri, hogy nézhesse a videót és már minden pillanatban tudja mi történik. Amikor pedig az egyik zenét hallgattuk a kocsiban is mondta, hogy mi történik a zene bizonyos részein a videóban. Mély nyomot hagytatok, benne is!

Edina & Ákos

Kedves Gabi és András!
Köszönjük a munkátokat, fantasztikus esküvői filmet kaptunk Tőletek, felváltva könnyeztünk és nevettünk rajta. Ragozhatnánk a kiváló minőséget, a profi vágást, a diszkréten elkapott „valódi emberi” pillanatokat, de ezeket úgyis látja mindenki, aki megnézi a filmet.
Ajánlunk Titeket mindenkinek, aki szeretne egy olyan életre szóló emléket a Nagy napról, amit évek múlva is örömmel fog visszanézni!

Andi & Zsolti